محل تبلیغات شما

هو الطبیب

برای دریافت تحقیق در رابطه باویروس و عفونت بر اساس نظریات حکیم شیخ الرئیس ابوعلی سینا، به صفحات جانبی مراجعهفرمایید .

تاکید می شود که این تحقیق، بر اساسنظریات حکیم ابوعلی سینا در کتاب القانون فی الطب» تنظیم شده است، و غالباً عینترجمه متن قانون است و اگر تحلیل هایی هم ارائه شده است هم بر اساس همان متن قانوناست، ضمناً اگر نظریاتی مخالف با نظریات جناب ابوعلی سینا بیان می شود، باید دانستکه چون بر اساس مبنای خود آنهاست، نمی تواند ناقض فرمایشات شیخ الرئیس باشد مثلا ؛جناب ابوعلی سینا معتقدند ؛

غذا با جویدن و با بزاق دهان و گرمی غریزی آن، مقداری تغییر یافته برای تقریب به ذهن ؛ مانند چینه دان پرندگان- سپس در معده با استفادهاز حرارت معده و گرمی کبد از راست، طحال از چپ، چربی روبرو و قلب از بالا کاملاًهضم می­شود، سپس با کمک آب، تبدیل به ماده­ای روان شبیه جو پخته قوام­یافته سفیدبه نام کیلوس» می­شود، سپس کیلوس وارد کبد شده، خوب می­پزد و در هر پختنی اخلاطصفراء، بلغم، سوداء و خون تولید می­شود» .

 حال اگر مزاج سرد شود یا در سردی ها افراط شود مخصوصا در هوای سرد و امراض ناشی از سردیمزاج- این عمل هضم به درستی صورت نخواهد پذیرفت، چون اجمالا به زبان ساده ؛ بدن درگرم نمودن خود قلب و کبد و هاضمه و رساندن اخلاط مناسب به آنها دچار مشکل خواهد شدچه رسد به اینکه آنها بخواهند در هضم هم کارایی لازم را داشته باشند لذا غذا مقدارزیادی در هاضمه خواهد ماند و مخصوصاً می تواند قسمتی از آن بصورت ج در مجرا ومعده بماند، روشن است که مستعدّ هرگونه مرض و عفونت خواهد شد و خون و اخلاطی که ازآن در کبد تولید می شود هم نا مناسب خواهد بود و لذا این روند اجمالا کل اعضاء رابا اختلال مواجه خواهد نمود  اگر موجب ضعف خود قلب و کبد و معده نشود،که خواهد شد مخصوصاً در صورت تکرار زیاد و در مزاج سرد- و اگر ادامه یابد، کاملاموجب تضعیف هاضمه، قلب و کبد و . خواهد شد، حال می خواهید نام آن را هر چیزیبگذارید، تضعیف ایمنی بدن و .، البته بارها در تحقیق هم بیان شد که از آنطرف همبی جهت نباید در غذاهای گرمی بخش و غلیظ و مخصوصا در ادویه افراط شود، که موجبیبوست و . شود که آنهم مشکلاتی به وجود خواهد آورد .

تاکید می شود ؛ مخصوصا در صورت بیماریحتماً باید تغذیه ای که به صورت عادی دارید ترک شود،  چون اجمالاً خود بیماری به انسان هشدار می دهدکه باید تغذیه اصلاح شود و پرهیزهایی از قبل و در زمان بیماری داشته باشید مثلا ؛مخصوصا نباید در این شرائط غذاهای سرد و نفّاخ و حجیم مانند سوپ جو و لوبیا و ماستو دوغ و . استفاده شود مخصوصا در صورت تنگی نفس حتماً باید از آنها دوری شود .ادامه در صفحات جانبی .

البته حالت خفگی و تنگی نفس می تواند عواملی داشته باشد مثلانزله و زکام هم می تواند یکی از علل آن باشد که معالجه آن در تحقیق بیان شد . گاهیمی تواند ناشی از گرمی باشد و گاهی ناشی از سردی، اما در زمان ایجاد خفگی دستور میدهند ؛ باید (لازم است) در چنین حالتی از هرگونه خوردن دانه های نفخ­زا اجتنابنمایید . بنابراین اجمالا و بدور از بیان ادله فنی، بیان نمودیم در چنین شرایطیبهتر است از هر گونه چیزهای سرد و نفّاخ اجتناب نمایید ؛ مثل جو، عدس، لوبیا،باقلا، ماش و . همچنین سایر چیزهای سرد و نفاخ مثل ؛ ماست و دوغ و مخصوصا چیزهایسرد و نفاخ غیر طبیعی و روغن های صنعتی و . . چون آنها هم به واسطه سرد بودن وهم حجیم و سخت هضم بودن می توانند امکان ایجاد عفونت و امراض را فراهم آورند و همدر صورت بروز زکام و تنگی نفس می توانند آن را تشدید نمایند. لذا یا مصرف نشوند ویا حداقل مثلا در آبگوشت کمی لوبیا باشد، نه اینکه به صورت مستقل و بصورت مفرطمصرف شود . البته شکی نیست که این مسأله در مزاج های مختلف، می تواند مختلف باشد امااجمالا خوب است احتیاط شود و غالبا از گزینه های دیگر استفاده شود، گرچه هر یک ازموارد مذکور می توانند فوائدی داشته باشند که در صفحات جانبی از جناب ابوعلی سینابیان نمودیم، اما از آنجا که معالجه تنگی و سختی نفس را مشکل می دانند مطلب مذکوردر اشخاص دچار مرض تنگی نفس می تواند برای مرگ و حیاتشان تعیین کننده باشد، چوناجمالاً و به زبان ساده، استفاده از چیزهای سرد نفاخ برای آنها همانند آنست که درحالت تنگی نفس، شیئ سنگینی بر روی سینه شان قرار دهید یا با چیزی گردنشان راببندید. در حالت عادی هم احتیاط لازم است مخصوصا برای اشخاص با مزاج سرد و شکنندهو کهنسالان و افرادی که در کنار بیماران هستند بهتر است غالباً چیزهای رقیق ترپرقوّت مثل آبگوشت استفاده شود. جناب ابوعلی سینا برای زعفران در معالجه تنگی نفسو . اهمیت قائلند، و می فرمایند ؛ زعفران از جمله دواهای نافع برای بدی تنفس وسختی تنفس است و موجب تقویت ابزار تنفس . یا در جای دیگر برای معالجه سختی تنفس میفرمایند : اگر سختی تنفس ناشی از ضعف عصب و آفتی در آن باشد از جمله از روغن هایگرم مزاج معطر مثل روغن زعفران استفاده نمایید و خود زعفران هم نهایت نفع را برایدرمان آن دارد و زعفران، جدّاً ابزار تنفس را تقویت می کند، -البته قطعاً نبایدافراط شود- . (القانون فی الطب، ج 2 ص 494 چاپ بیروت) . در صورت تنگی نفس ؛ شربتعسل زعفرانی یا پخته پونه کوهی و سایر ادویه مفید برای تنگی نفس در صفحات جانبی میتواند مفید باشد .

ادامه مطلب در صفحات جانبی .

طب سنتی ابن سینا مادر، کودک، شیردهی، درمان ناباروری

مادر کودک شیردهی، درمان ناباروری

طب سنتی ابن سینا درمان ناباروری، قلب، کبد، کلیه، مادر کودک شیردهی

هم ,؛ ,تنگی ,سرد ,صورت ,تواند ,می تواند ,سرد و ,تنگی نفس ,ابوعلی سینا ,صفحات جانبی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کانون فرهنگی عاشقان ثار الله مسجد صاحب الزمان (عج)چاه گزی طزنجســــــــــــرا صبح لرستان صبروآرامش Jennifer's notes گروه تاریخ دانشگاه یزد فروشگاه اینترنتی ساپورت کالا . abcharimo ارتباطات آنگونه که من دوست دارم اندیشه کنم.